Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Projecten

Vergroenen van de Professor Meester P.S. Gerbrandyweg

Het vergroenen van onze leefomgeving is één van de pijlers van Oosterhof Holman en GoVert. Onze groen afdeling is hier dagelijks mee bezig. Zo zijn we het jaar goed begonnen met een mooie klus in opdracht van de gemeente Leeuwarden aan de noordelijke rondweg.

Om de grootschalige herinrichting van de Gerbrandyweg verder vorm te geven, hebben we in de maand januari 135 bomen geplaatst. Tijdens de werkzaamheden is altijd het doel om zo min mogelijk belemmering te vormen voor het verkeer. In nauwe samenwerking met Wegwijsrent is dit ook aan dit drukke deel van noordelijke rondweg gelukt.

Na het plaatsen van de bomen volgde het plaatsen van 22.000 stuks haagplantsoen aan beide zijden van de rijstroken. Ook hebben we 492 stuks sierheesters en 218 stuks bosplantsoen mogen plaatsen. Hiermee is het groen gedeelte van de herinrichting van de Gerbrandyweg compleet.

Echter, we komen de komende tijd nog vaker terug op de rondweg voor het onderhouden van de bomen en het haagplantsoen. Dit onderhoud bestaat uit het onkruid vrij maken en de nazorg van de bomen.

Al de werkzaamheden doen we met milieuvriendelijk gereedschap. Zo verbeteren we het leefklimaat van morgen!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN