Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Projecten

Samen aan de Leiding

Onder de projectnaam ‘Samen aan de Leiding’ hebben Waterbedrijf Groningen, Enexis Netbeheer en gemeente Groningen gezamenlijk de opdracht gegeven om de elektriciteits- en openbare verlichtingskabels en de water-, gas- en rioolleidingen in de wijk Noorderplantsoenbuurt en de Hoogte te vervangen. Met als doel om door de bundeling van deze werkzaamheden efficiënt te kunnen werken en minimale overlast te veroorzaken in de wijk. Via deze projectpagina houden wij u op de hoogte van de laatste informatie en ontwikkelingen van het project.

Mogelijke hinder

In verband met de werkzaamheden kan het voorkomen dat er tijdelijke wegomleidingen worden ingesteld. Deze omleidingen worden altijd een week voorafgaand aan de werkzaamheden met gele borden aangekondigd. Ook worden de actuele stremmingen en rijroutes gecommuniceerd in de Bouwapp (via de QR-code onderaan dit bericht kunt u de BouwApp downloaden).

De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 7.00 uur ‘s ochtends en 16.00 uur in de middag. In verband met het vervangen van de kabels en leidingen, kan het voor komen dat er een korte onderbreking in de toevoer van water, elektra en/of gas ontstaat. Wanneer dit het geval is, ontvangt u hierover van tevoren een brief. We proberen om de hinder zo klein en kort mogelijk te houden. Helaas kunnen we dit nooit altijd helemaal voorkomen.

Actuele rijroutes

 

Klachten en/of overlast melden

Ondervindt u hinder van de werkzaamheden, of heeft u een andere opmerking? Allereerst spijt het ons dat u hinder ondervindt. Via het klachtenformulier kunt u uw melding doen. Klik hier voor het formulier. Na melding via het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Contact

Tijdens de uitvoering van Samen aan de Leiding maken wij gebruik van de BouwApp. Via deze app brengen we u direct op de hoogte van werkzaamheden en kunt u contact met ons opnemen. De BouwApp is via de QR-code te downloaden op uw telefoon. De app is ook te vinden in de Appstore en Playstore. Als u vragen hebt over het project Samen aan de Leiding kunt u ook terecht bij onze omgevingsmanager via het e-mailadres sadl@oosterhofholman.nl.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN