Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Projecten

Bodemsanering en herinrichting Oever Oedsmawei in Grou

Oosterhof Holman Milieutechniek heeft een bodemsanering uitgevoerd op de Oever Oedsmawei in Grou. Daarnaast is hier een herinrichting van het terrein verzorgd door onze collega’s van Oosterhof Holman Groen. Een mooi samenspel tussen de diverse werkmaatschappijen van Oosterhof Holman.

De aanleiding van de saneringswerkzaamheden in Grou zijn de brandresten die in de jaren-70 op deze locatie begraven zijn, afkomstig van een bedrijfsgebouw. De brandresten bevatten lokaal veel asbest, waaronder oude dakplaten en/of wandbekledingsplaten van de bedrijfshal.

De (sanerings-)werkzaamheden bestonden uit diverse opruimingen van onder andere bestrating. Daarnaast werd er een verankerde stalen damwand aangebracht, baggerwerkzaamheden gedaan en verontreinigd grond/stortmateriaal ontgraven en afgevoerd. Vervolgens is zand en teelgrond geleverd en aangebracht.

Voor de herinrichting van de locatie werden onder andere vlonders, beplanting en elementverharding aangebracht. Daarnaast zijn diverse bijkomende werkzaamheden uitgevoerd.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN