Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Home

Over Oosterhof Holman Milieutechniek

Oosterhof Holman Milieutechniek is uw partner als het gaat om verduurzamen, in de breedste zin van het woord. Samen met u bedenken wij de oplossingen van morgen, op het gebied van energie, water, maar ook in de grond. Samen met onze andere divisies leveren wij een totaaloplossing, misschien nog wel breder dan verwacht. Samen klaar voor de toekomst!

"Het werk wordt altijd goed voorbereid, de afhandeling is netjes en jullie zijn prettig in de omgang. We zijn een relatief klein bedrijf, waardoor we veel verantwoordelijkheid neerleggen bij de aannemer. Maar dat kan alleen als je vertrouwen in elkaar hebt. Jullie openheid en kwaliteit van werken heeft eraan bijgedragen dat deze belangrijke basis is gelegd."

- John Zennipman - Projectcoƶrdinator Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

Duurzame innovaties

Duurzaam denken en handelen is van levensbelang voor onze huidige en toekomstige generaties. Daarom reiken wij verder dan alleen werken binnen de wettelijke milieueisen en milieubewust denken. Met onze duurzame innovaties, milieuvriendelijke initiatieven en het continu verbeteren van onze milieuprestaties brengen we duurzaam ondernemen in de praktijk.

Verantwoordelijkheid nemen

We moeten onze wereld intact houden voor onze kleinkinderen. Dat zou het uitgangspunt moeten zijn voor ons allen. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Het is van essentieel belang dat we nog meer duurzame producten in de markt gaan zetten en onze eigen verduurzaming ook verder door ontwikkelen. Met onze medewerkers, maar zeker ook met de gouden driehoek: overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Drie pijlers

Onze activiteiten zijn onder te verdelen in drie pijlers:

Deel op Facebook Deel op LinkedIN