Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Home

  Over ons

  In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond-, weg-, waterbouw en de milieutechniek. Met specialismen die elkaar effectief en efficiënt versterken in integrale projecten. Voor totale ontzorging, van ontwerp en advies tot en met realisatie en onderhoud. Een totaaloplosser van infrastructurele vraagstukken met de focus op innovatie, specialismen, duurzaamheid en kennisdeling.

  Algemene klanttevredenheid: 8.1

  0.0Samenwerking
  0.0Veiligheid en Gezondheid
  0.0Kwaliteit
  0.0Duurzaamheid
  0.0Risico- beheersing
  0.0Hinder- beperking

  Wij zijn een bedrijf dat meegaat met de tijd en bruist van de nieuwe ideeën en plannen. Een financieel solide en organisatorisch stabiel familiebedrijf in de infra, milieutechniek, beton- en waterbouw, groenvoorziening en planontwikkeling. Vakmanschap maakt het verschil voor onze organisatie.

  "Samen willen we sneller vooruit om een betere toekomst bereikbaar te maken voor iedereen in onze omgeving"

  - Koninklijke Oosterhof Holman

  Onze aanpak

  Wij kiezen voor een integrale aanpak met eigen mensen en eigen materieel. Wat je zelf kunt doen niet uitbesteden, en tegelijkertijd open staan voor krachtenbundeling met andere bedrijven. Ontzorgen en streven naar een hoog niveau; het is voor ons geen doel, maar een middel. Een instrument om waarde toe te voegen aan de samenleving.

  Wij begrijpen wat onze klant nodig heeft en gebruiken onze ruime ervaring om dit te vertalen naar projectfocus, volledige procescontrole en korte overleglijnen. Afspraak is afspraak, planning is planning. Want er is één projectuitkomst die wij niet willen: dat onze klant voor verrassingen komt te staan.

  Expertises

  Lees meer over onze expertises.

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN