Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Home

Open dag Koninklijke Oosterhof Holman Grijpskerk

Op 8 juni tijdens de Dag van de Bouw organiseren we een open dag bij Koninklijke Oosterhof Holman te Grijpskerk voor collega’s & familieleden, dorpsgenoten, scholieren, schoolverlaters en werkzoekenden, en iedereen die interesse heeft om eens een kijkje te nemen bij ons bedrijf.

In het kort:

Wanneer?
Zaterdag 8 juni 2024:  10.00 – 16.00 uur

Waar?
Terrein van Koninklijke Oosterhof Holman
Kivietsweg 13, Grijpskerk

Wat?
Volop activiteiten voor jong en oud:

Onder bezoekers verloten wij deze dag een gratis ballonvaart voor 2 personen.

Toegang is gratis en aanmelding is niet nodig.

Programma

We richten het terrein in met ons materieel, de werkplaatsen zijn open en er komt een marktplein waar marktkraampjes komen te staan. Bij deze kraampjes kunnen bezoekers informatie krijgen over wat we doen, laten we producten zien en geven we demonstraties.

We belichten thema’s zoals energietransitie, veiligheid en het werken bij Oosterhof Holman. Voor de kinderen is er ook van alles te doen, activiteiten die te maken hebben met de bouw. Bezoekers kunnen meedoen aan een prijsvraag om zodoende kans te maken op een gratis luchtballon vaart voor 2 personen.

Over de Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni 2024 is de zeventiende Dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen op die dag met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kunnen dan ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations. Op deze dag zetten wij onze hekken open op de hoofdlocatie van Koninklijke Oosterhof Holman.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN