Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Elize Energie lanceert nieuwe website

Een website met een verfrissende lay-out die aansluit op de bedrijfsvoering en visie. Daar krijg je toch energie van?! Met deze gedachte lanceerde onze dochteronderneming Elize Energie haar nieuwe website.

Meer ruimte voor duurzaamheid

Elize staat niet stil, maar is continu in ontwikkeling. Dit zorgde ervoor dat de oude website niet meer aansloot bij de huidige visie. Tijd voor verandering! Waar voorheen de focus lag op zonnepanelen, richt de nieuwe website zich op het complete pakket van duurzame energieoplossingen die Elize te bieden heeft. De verduurzamingsvraag is groot de komende jaren en door te kijken naar het totale pakket aan oplossingen wil Elize een zo compleet mogelijk aanpak bieden, zodat er gezamenlijk gewerkt kan worden in de richting van energieneutraal worden.

Over Elize Energie

Met een jong en enthousiast team is Elize Energie actief in de markt van de duurzame energie en richt zich op de agrarische, zakelijke en particuliere markt. Elize is onderdeel van Koninklijke Oosterhof Holman. Wij doen ons best om met Elize ons steentje bij te dragen aan een groene, betere wereld. Onze belangrijkste drijfveren: eerlijkheid, advies op maat en kwaliteit. Zie www.elize.nl voor meer informatie.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN