Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

We zijn genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs!

Koninklijke Oosterhof Holman is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs. Doel van de Stichting Groninger Ondernemingsprijs is het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant netwerk.

Juryvoorzitter Patrick Brouns, gedeputeerde Economische Zaken bij de provincie Groningen: “Het is een prachtige lijst met zeer uiteenlopende bedrijven. Ik vind het mooi om te zien dat we weer een mix hebben uit Stad én Ommeland: ambachtelijke bedrijven, technische maakindustrie, bedrijven die actief zijn in diverse maatschappelijk relevante sectoren en familiebedrijven. Het laat zien hoe veelzijdig en sterk de regionale economie in Groningen is. De eerste selectie is nu gemaakt. Op naar de pitches, de bedrijfsbezoeken en uiteindelijk natuurlijk de finale!”

Tien genomineerden

Naast KOH zijn de overige genomineerde bedrijven Bano (Groningen), Borgesius (Stadskanaal), Effektief Groep (Groningen), FritsJurgens (Kolham), HempFlax (Oude Pekela), Hibex (Groningen), Koopman Logistics (Zuidhorn), Roossien (Groningen) en Vandinter Semo (Scheemda).

Pitchpresentaties

De genomineerden worden deze zomer geïnterviewd door specialisten van De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen. Op basis van de rapportage die hiervan wordt opgesteld zal de jury drie finalisten voorselecteren. Deze top 3 kan alleen nog veranderen door de pitchpresentaties die de tien bedrijven geven tijdens de Nominatiebijeenkomst op donderdag 27 september bij Noorderpoort Stadskanaal. Daar maakt de jury uiteindelijk de drie finalisten bekend. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens de feestelijke finaleavond in MartiniPlaza Groningen, op donderdag 29 november.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN