Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Schoon erf en schone energie thema voor Landbouwbeurs 2018

Hoe voorkom je erfafspoeling in de praktijk? Welke maatregelen neem je, en welke niet? En hoe maak je de beste keuze wat betreft duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen en vergisters? Kom erachter tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, waar we van 12 t/m 15 december 2018 te vinden zijn op stand 5022. We kijken niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst, bijvoorbeeld met onze innovatie voor circulaire kringlooplandbouw. Zusterbedrijven Oosterhof Holman Infra, Oosterhof Holman Milieutechniek en Elize Energie adviseren graag over de mogelijkheden, inclusief de huidige stand van zaken wat betreft wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Ga ook voor een schoon erf én schone energie!

Specialist in erfverharding

Oosterhof Holman Infra is gespecialiseerd in onderhoud én aanleg van sleufsilo’s, erfverharding en kavelpaden. Denk hierbij aan:

Wij denken met je mee en houden hierbij rekening met de actuele wet- en regelgeving. Vanuit het Activiteitenbesluit Milieubeheer mogen melkveehouders geen perssappen of vervuild hemelwater lozen op het oppervlaktewater. Het is een uitdaging om deze eisen te vertalen naar het erf. Maar soms zijn een aantal kleine aanpassingen al genoeg.

Innovatie kringlooplandbouw

Oosterhof Holman Milieutechniek werkt samen met waterinstituut Wetsus op de WaterCampus aan een unieke innovatie in mestbehandeling. Deze kringlooptechnologie voor mest brengt natuurwaarden van oudsher terug. Op de beurs laten we aan de hand van een mooie demo zien hoe dit principe werkt en wat het jou kan opleveren.

Download hier de informatiebrochure >>

Voordelen verduurzaming

Zonnepanelen blijven een interessante investering, zowel voor de kleinverbruiker als de grootverbruiker (met SDE-vergoeding). Warmtepompen, accu-systemen, zonneboilers en laadpalen winnen ook terrein. Duurzame energiespecialist Elize Energie levert hierin maatwerk, afgestemd op jouw specifieke wensen. Elize biedt een totaalconcept, van advisering tot installatie en onderhoud.

Op zoek naar jouw ideale oplossing?

Vul dan via de link www.oosterhof-holman.nl/landbouwbeurs voorafgaand aan de beurs jouw gegevens en wensen in. Bezoek ons vervolgens tijdens de beurs op stand 5022, zodat we samen kunnen kijken naar de meest ideale oplossing voor jou.

Alle praktische informatie over de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs vind je hier!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN