Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Samen op weg naar een veilige en emissieloze toekomst

GESCHREVEN DOOR: Strukton Wegen & Beton:

Strukton Wegen & Beton slaat de handen ineen met partners Oosterhof Holman, Van Werven en Gubbels om gezamenlijk nog beter invulling te kunnen geven aan landelijke infrastructurele uitdagingen. Met deze intensivering van de samenwerking willen partijen samen investeren in duurzaamheid, veiligheid en capaciteit.

De vier organisaties maakten de intensivering van hun samenwerking op 13 mei bekend. Genodigden waren getuige van het ondertekenen van de intentieovereenkomst waarin partners afspraken maakten over de wijze van samenwerking voor de komende jaren. Betreffende partners zijn niet willekeurig gekozen. Strukton Wegen & Beton werkt met iedere partner al jaren samen. Bovendien bevinden de partners zich verspreid over Nederland; Oosterhof Holman in Noord-Nederland, Van Werven in Midden-Nederland en Gubbels in het zuiden. Een strategisch sterke zet.

Gebundelde krachten

Er liggen landelijke uitdagingen op het gebied van infrastructuur, waarbij duurzaamheid, bereikbaarheid en leefbaarheid een rol spelen. Nederland is een land van reizen en vervoeren. De energietransitie is in volle gang en de vraag naar elektriciteit stijgt snel. Het klimaat verandert. Nu en in de toekomst is voldoende drinkwater nodig. Bij de aanpak van deze uitdagingen kiezen de betrokken partners ervoor om oplossingen te zoeken in het leggen van sterke verbindingen met elkaar en met opdrachtgevers. De samenwerkingsovereenkomst versterkt de al aanwezige combinatie van technische expertise, landelijke slagkracht en verbinding met de lokale omgeving waarin projecten gerealiseerd worden.

Gezamenlijke inzet voor brede welvaart

De partijen hebben dezelfde ambities als het gaat om duurzaamheid. Ton van Oosterhout, directeur Strukton Wegen & Beton: ‘We werken al veel samen aan verschillende projecten door het land. Dit bevalt vanuit beide kanten erg goed. We zitten allemaal op dezelfde lijn als het gaat om belangrijke onderwerpen zoals samenwerking, veiligheid en onze duurzame doelen. Door gezamenlijk op te trekken is het voor eenieder verantwoord investeringen te doen in duurzaam materieel met het oog op de toekomst. Bovendien stelt het ons in staat kennis en ervaring te delen en te innoveren; zo profiteren we gezamenlijk van slimme oplossingen die ons verder brengen.’

Toekomstgericht

Partijen gaan de toekomst dan ook met vol vertrouwen tegemoet. ‘We weten wat we aan elkaar hebben. Door onze samenwerking nu te verstevigen en naar buiten toe te communiceren, laten we zien dat we een duurzame toekomst met vertrouwen tegemoet zien,’ aldus Van Oosterhout

Ondertekening van de intentieovereenkomst door v.l.n.r. Ton van Oosterhout (directeur Strukton Wegen & Beton), Harry Hertsenberg (directeur Van Werven Infra), Christian Rebbens (directeur Gubbels) en Theo Noordstrand (directeur Oosterhof Holman Milieutechniek)

Deel op Facebook Deel op LinkedIN