Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Open Dag Energie Kenniscentrum

Aanstaande zaterdag 7 september 2019 van 10.00 tot 15.00 uur openen de deuren van het gloednieuwe Energie Kenniscentrum in Leeuwarden voor alle belangstellenden tijdens de Open Dag. Een leuke dag voor jong en oud. Ontdek samen met ons de energiewereld van morgen met interactieve stands, workshops en games. Maak een proefrit in een fossielvrij voertuig, maak een rondvaart in een elektrische boot en bekijk de wereld door een VR-bril. Jij komt toch ook?

Open Dag Leeuwarden

Energieneutraal en circulair ingericht

Het pand is volledig energieneutraal gemaakt en is bovendien circulair ingericht. Zo vind je diverse accessoires in het pand die gemaakt zijn van PET-flessen en zijn vele meubels gemaakt van hergebruikt materiaal. De vele ramen geven het pand niet alleen een mooie uitstraling, het biedt ook een prachtig uitzicht over de rest van de Energiecampus. Kortom: zeker de moeite waard om te komen bekijken!

Energiecampus Leeuwarden

Het Energie Kenniscentrum is een samenwerking van Ekwadraat en Koninklijke Oosterhof Holman. Niet alleen houden beide initiatiefnemers kantoor in dit duurzaam gebouwde pand, het is bovendien de ontmoetingsplek voor duurzame kennisdeling tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Het kenniscentrum is gesitueerd op de Energiecampus Leeuwarden, dé duurzame campus van de Friese hoofdstad. Hier is ruimte voor bedrijven, experimenten, start-ups en meer. Doordat de campus landschappelijk goed wordt ingepast is het bovendien een fijne plek om te recreëren.

Meer informatie over de open dag? Kijk dan op: www.energiecampusleeuwarden.nl.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN