Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman zet jubilarissen in het zonnetje

De kracht van Koninklijke Oosterhof Holman is dat we niet alleen jaarlijks een flink aantal nieuwe talenten aannemen, maar ook dagelijks putten uit de enorme bak met kennis van onze bestaande professionals. Wat in het vat zit vergaat niet; ze zeggen het niet voor niets. Bijzonder hieraan is dat er weinig verloop is in ons personeelsbestand: ieder jaar staan we weer versteld van het aantal jubilarissen en het aantal dienstjaren dat ze er al op hebben zitten. Vijfentwintig of zelfs vijfenveertig jaar in dienst zijn is heel gewoon bij Oosterhof Holman.

Jaarlijkse kerstviering

Ook dit jaar stonden we hier weer bij stil. Tijdens de jaarlijks kerstviering riep algemeen directeur Harm Beerda ze een voor een op het podium om ze persoonlijk toe te spreken. Daarna werd met alle 360 collega’s de kerstvakantie ingeluid met een buffet.

Foto boven: v.l.n.r.: Laas Faber, Paul Leegsma, Martin de Jong, mevrouw Holman, Harm Beerda, meneer Holman, Hillebrand Buma, Romke Pietersma, Henk Elzinga, Jappie de Bruin, Ipe Jan Rozema, Thijs Brouwer, Robby Volbeda, Hielke Jager, Herman Ansingh (Foto: Roelof Feringa)

Algemeen directeur Harm Beerda met alle jubilarissen
Deel op Facebook Deel op LinkedIN