Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman ontvangt burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier.

๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐—ณ ๐—›๐—ผ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ.

Afgelopen dinsdag hebben we de burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier mogen ontvangen op onze hoofdlocatie in Grijpskerk. Een mooie gelegenheid om onze lokale bestuurders te laten zien waar wij als totaaloplosser in de civiele sector behulpzaam kunnen zijn bij de inrichting van onze leefomgeving.

Na ontvangst door onze directeur Sander de Haan en Ohpen Ingenieurs & Innovators manager Grace Jacobus, hebben we het college van B & W meegenomen in de actuele themaโ€™s die in onze regio spelen. Netcongestie problematiek en de inpassing van duurzame energieoplossingen in de dorpen en hoe bewoners daar actief bij betrokken kunnen worden met onze burgerparticipatiegame Yimby. Dank aan onze collegaโ€™s Jan Pieter Oldenburg, Maaike Kunst en Bonno Van Wezel van Ohpen ingenieurs en adviseurs.

Het college van B & W willen wij hartelijk bedanken voor het bezoek en de positieve woorden!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN