Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman en EnTranCe gaan de samenwerking aan!

11 januari 2023, Groningen – Vanmiddag hebben Koninklijke Oosterhof Holman en EnTranCe | Centre of Expertise Energy een officiële partnership overeenkomst getekend. Met deze nieuwe strategische samenwerking vergroten beide partijen hun vermogen om continu tot innovaties te komen en deze succesvol in de markt te zetten. De focus van de samenwerking ligt op het ontwikkelen en delen van kennis, testen en demonstreren van innovaties en het creëren van bewustwording.

Samen groeien, samen versnellen en samen innoveren

Dat is de rode draad die door de samenwerkingsovereenkomst tussen Koninklijke Oosterhof Holman en EnTranCe – Centre of Expertise Energy loopt . ‘De ambities van Koninklijke Oosterhof Holman en EnTranCe liggen op één lijn met elkaar. We streven er naar om een beter leefklimaat te creëren. Voor nu en in de toekomst. We dagen onszelf, onze medewerkers en partners uit om groter te denken. En we deinzen niet weg voor uitdagende vraagstukken’, aldus Sander de Haan, CEO van Koninklijke Oosterhof Holman.

Baanbrekende oplossingen en bruisende ideeën

De strategische partnership tussen Koninklijke Oosterhof Holman en EnTranCe onderstreept dat beide partijen veel met én van elkaar kunnen leren. ‘Met Koninklijke Oosterhof Holman voegen we een waardevolle nieuwe partner toe aan ons reeds bestaande netwerk. Als familiebedrijf kijken ze verder vooruit dan morgen en staan ze open voor innovatie. Daarnaast opent de kennis en praktijkervaring die het bedrijf heeft op het gebied van bouw en infrastructuur veel nieuwe deuren’, zegt Jan Jaap Aué, directeur bij EnTranCe – Centre of Expertise Energy.

In de energieproeftuin van EnTranCe krijgt Koninklijke Oosterhof Holman toegang tot een groot scala aan onderzoekers en onderzoeksfaciliteiten. Dit, gecombineerd met de praktijkervaring en kennis van Koninklijke Oosterhof Holman, creëert een voedingsbodem voor nieuwe baanbrekende oplossingen en bruisende ideeën.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking vol innovatie!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN