Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman breidt aantal elektrische werktuigen uit

Sinds deze week zijn wij in het bezit van een volledig elektrische lichte vrachtwagen. De lichte vrachtwagen beschikt over een actieradius van 120 kilometer en zal worden ingezet bij diverse projecten. Daarnaast hebben we een elektrische graafmachine aangeschaft. De batterij van de elektrische graafmachine gaat een volledige werkdag mee. De graafmachine kan ’s avonds worden bijgeladen, waarna deze de werkdag erop weer volledig kan opereren. Er wordt daarmee niet ingeleverd op effectief en efficiënt werken en leveren beide werktuigen wel een mooie bijdrage aan de CO2-uitstoot reductie.

In totaal bezitten we nu ruim 40 voertuigen die elektrisch opereren. De daken van onze kantoren, werkplaatsen en loodsen zijn voorzien van zonnepanelen door Elize Energie. Hiermee kunnen we onze diverse elektrische voertuigen rechtstreeks opladen. We kunnen met de zonnepanelen grotendeels in onze eigen elektriciteitsbehoefte voorzien. Het restant van de behoefte wordt ingekocht als groene stroom. Hiermee hebben we ons elektriciteitsverbruik volledig verduurzaamd. Het is de bedoeling de eigen opwekkingscapaciteit nog verder te vergroten.

Met de aankoop van beide werktuigen zijn we weer een stapje verder in het verduurzamen van ons werktuigen- en wagenpark!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN