Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Primeur: Oosterhof Holman volgt ervaringstraining bij Duikbedrijf DTS

Een deel van de medewerkers van Oosterhof Holman werkt regelmatig op- of aan het water, waardoor een reddingvest een onmisbaar beschermingsmiddel is. Gelukkig worden reddingvesten zelden tot nooit gebruikt. Hoewel het positief is dat er bijna nooit iemand in het water valt, houdt dit ook in dat er weinig praktijkervaring is met het gebruiken van een reddingvest. Daarom besloten we een groep medewerkers een ervaringstraining te laten volgen bij het Grijpskerkse duikbedrijf DTS. Hiermee zijn we het eerste bedrijf die deze training heeft gevolgd!

Op de trainingsfaciliteit van DTS werd eerst aandacht besteed aan de werking en het juiste gebruik van een reddingvest, waarna er koers werd gezet richting de watertank. Hier kregen alle medewerkers de gelegenheid om in hun werkkleding in de watertank te zakken. Zodoende konden zij aan den lijve ervaren hoe een reddingvest zijn werk doet wanneer het in aanraking komt met water.

De training van duikbedrijf DTS valt bijzonder aan te bevelen voor mensen die op- of nabij het water werkzaam zijn. De training heeft positief bijgedragen aan het veiligheidsbewustzijn en aan de kennis over het gebruik van een reddingvest. Doordat de cursisten nu hebben meegemaakt hoe het voelt om in het water te vallen met een reddingvest, zullen zij niet voor verrassingen komen te staan wanneer het toch onverhoopt een keer misgaat. Ook niet onbelangrijk: de training bij DTS was een erg leuke ervaring!

Meer informatie over de training: http://duikbedrijfdts.nl/dts-waterfrontbrigade-ervaringstrainingen-primeur-oosterhof-holman/

Bekijk hier de video die is gemaakt van de training:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/sMWYPBe0H40″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Deel op Facebook Deel op LinkedIN