Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Maak kennis met Ohpen Ingenieurs

Als tamelijk jong ingenieurs- en adviesbureau is Ohpen Ingenieurs in Leek (onderdeel van de Oosterhof Holman Holding) een beetje ‘anders dan anders’. Met projecten als de Circulaire brug van Oudwoude, de Bruggenbank, Zun op ‘t Dak en Betekenisvol Aanbesteden is Ohpen een tikkeltje tegendraads. Een identiteit die ze goed past en waar ze hard aan gewerkt hebben de afgelopen tijd. En nu zijn ze klaar om met de wereld te delen wie ze zijn en waar ze bij Ohpen écht blij van worden. Maak kennis met Ohpen!

Beleefruimte

De wereld om ons heen ontwikkelt zich snel. Ohpen draagt bij aan die verandering. We vinden het belangrijk dat mensen de leefruimtes als prettig en bewust ervaren. Beleefruimte, noemen we dat ook wel. Ruimtes die inspireren om te bewegen, om na te denken, om te genieten en te verbinden. Wat we bouwen is voor nu én de toekomst. Ons werk draagt bij aan blijvende vooruitgang.

Zo maken we onze belofte waar

‘Anders dan anders’ is waar we voor leven: de vragen over onze leefruimte die niet kant en klaar op te lossen zijn. Die een bijzondere benadering vergen. Waar we door samen te werken met onze klant en met onze partners tóch een vernieuwend antwoord op kunnen vinden. We willen mensen inspireren om vanuit een nieuw perspectief naar infrastructuur en leefruimte te kijken. Dat vergt lef: om de bouwwereld blijvend te willen veranderen en betekenisvolle, circulaire infrastructuren ruim baan te geven. Daarbij bekijken we uitdagingen door de ogen van de ontwerper, door de ogen van de gebruiker en altijd met het oog op duurzaamheid en milieu. We bouwen heel bewust aan een netwerk van kennis en kunde met andere partijen, want samen hebben we meer bereik en dus impact.

Buiten de gebaande paden

We starten elke uitdaging op hetzelfde punt, samen met de opdrachtgever. Maar daarna treden we buiten de gebaande paden – daar vind je immers de échte innovatie en versnellers. De route en uitkomsten verschillen dus per uitdaging. Zo ondersteunen we opdrachtgevers met (een mix van) diensten: bijvoorbeeld als procesregisseur, conceptueel denker of technisch planner, en met baanbrekende ontwerpen en oplossingen. Denk daarbij aan civiele ingenieursdiensten en een flinke dosis kennis, ervaring en creativiteit op gebied van Circulair Bouwen, Energietransitie, Klimaatadaptatie en Betekenisvol Samenwerken en Aanbesteden. Open, moedig en vindingrijk. Dat is Ohpen Ingenieurs. Komt u ook met ons kennismaken?

Neem contact op met Ohpen Ingenieurs!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN