Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Nieuws

  Oosterhof Holman Groen gaat intensief samenwerken met Snoek Puur Groen. Doel van de samenwerking is een optimalisatie van professionaliteit en gebruik maken van elkaars expertise. Klanten gaan integraler denken en werken. Beide groenbedrijven gaan dan ook graag mee in deze ontwikkeling, waarbij de bedrijven een serieuze gesprekspartner zijn bij groenvraagstukken. Hierbij denken ze niet alleen mee in groen, maar ook op het gebied van infra, milieutechniek, beton- en waterbouw. Op deze manier kunnen er gezamenlijk grote stappen worden gezet binnen de maatschappelijke thema‚Äôs verduurzaming, circulariteit, klimaat en stedelijke omgeving en werken we aan een betere positionering op de politieke agenda. Directeur Douwe Snoek over ons: “Koninklijke Oosterhof Holman Beheer is in het noorden vooral bekend als een breed en innovatief bedrijf met een duidelijke diepe kennis van onder andere planontwikkeling en milieutechniek.”

  Stedelijke groene omgeving

  Beide bedrijven zien een toekomst waarin de groensector een veel prominentere rol gaat vervullen in de grote uitdaging die voor ons ligt: de stedelijke omgeving leefbaar houden. Groen is een onlosmakelijke schakel in de integrale projecten die hiervoor nodig zijn. Met de intensieve samenwerking is alle kennis en kunde in huis vanuit de verschillende disciplines, die elkaar enorm versterken. Hiermee kunnen beide bedrijven gezamenlijk een grote professionaliseringsslag maken en de klant optimaal bedienen. Ook het delen van de knowhow van het ingenieursbureau van Koninklijke Oosterhof Holman is een mooie stap in de samenwerking. Het ingenieursbureau kan grote werken voorbereiden en heeft grote expertise op het gebied van innovatie. Ook Snoek Puur Groen heeft de afgelopen periode grote stappen gezet. Sinds vorig jaar werkt Snoek met het Kluer concept: een denktank voor een socialere manier van omgevingsontwikkeling. Partijen trekken hierbij samen op om projecten optimaal af te stemmen op de eindgebruiker. Daarnaast heeft het bedrijf succesvolle concepten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit in de markt gezet.

  "Koninklijke Oosterhof Holman Beheer is in het noorden vooral bekend als een breed en innovatief bedrijf met een duidelijke diepe kennis van onder andere planontwikkeling en milieutechniek"

  - Douwe Snoek - Directeur Snoek Puur Groen
  Oosterhof Holman Groen en Snoek Puur Groen intensiveren samenwerking

  Samenwerking in volle gang

  De samenwerking is inmiddels in volle gang: verschillende afdelingen van beide bedrijven werken al samen en er wordt vanuit verschillende expertises gekeken naar groene vraagstukken voor een optimaal resultaat.

  Lees hier het artikel van Stad+Groen >>

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN