Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Jong is niet altijd beter: Oosterhof Holman feliciteert jubilarissen

Verjonging is niet altijd goed, zo vinden we bij Koninklijke Oosterhof Holman. De kracht van ons mooie bedrijf is juist dat we niet alleen jaarlijks een flink aantal nieuwe talenten aannemen, maar ook dagelijks putten uit de enorme bak met kennis van onze bestaande professionals. Wat in het vat zit vergaat niet; ze zeggen het niet voor niets. Bijzonder hieraan is dat er weinig verloop is in ons personeelsbestand: ieder jaar staan we weer versteld van het aantal jubilarissen en het aantal dienstjaren dat ze er al op hebben zitten. Vijfentwintig of veertig jaar in dienst zijn is heel gewoon bij Oosterhof Holman.

Ook dit jaar stonden we hier weer bij stil. Tijdens de jaarlijks kerstviering riep algemeen directeur Harm Beerda ze een voor een op het podium om ze persoonlijk toe te spreken. Woorden als ‘je bent het boegbeeld van onze vestiging in Harlingen’, ‘je bent een vakmens en zo eigenzinnig als een deur’ en ‘je bent de nestor van ons bedrijf’, passeerden hierbij de revue.

Foto: v.l.n.r.: Wilma Postma, Bettina Blok, Douwe Nicolai, Jaap Hoogeboom, familie Holman, Harm Beerda, Klaas Bekker, Hilko Bruggenkamp, Jacob Ellens, Tjeerd Sibma, Henk de Jonge, Jan Bouma, Jan Renkema, Pieter van Dijk (Foto: Roelof Feringa)

Deel op Facebook Deel op LinkedIN