Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Jubilarissen 2019: samen 100 jaar in dienst

Ieder jaar staan we tijdens de jaarafsluiting met alle collega’s stil bij het afgelopen jaar, maar ook bij het aantal jubilarissen. Een voor een worden ze persoonlijk toegesproken door algemeen directeur Harm Beerda. Dit jaar zijn er vier jubilarissen in het zonnetje gezet die elk 25 jaar in dienst zijn bij Oosterhof Holman. Samen dus al honderd jaar!

Nieuwe staalloods Harlingen

Voorgaande jaren vond de jaarafsluiting plaats op het hoofdkantoor in Grijpskerk. Dit jaar is er echter gekozen voor een nieuwe locatie. Letterlijk en figuurlijk, want kortgeleden stond het gebouw waar de viering plaatsvond er nog niet: onze nieuwe staalloods in Harlingen, bij de vestiging van OH Beton- en waterbouw. Hier werd dan ook uitgebreid bij stilgestaan. En dit is nog maar het begin: langzamerhand wordt het bedrijventerrein in Harlingen steeds toekomstbestendiger gemaakt zodat we in de toekomst weer mooie dingen kunnen maken met elkaar.

De jubilarissen

Toeval of niet, de vier jubilarissen komen alle vier uit Harlingen en omstreken. Extra speciaal dus dat dit jaar iedereen naar deze locatie is gekomen om stil te staan bij het afgelopen jaar en het jubileum van de mannen te vieren. Zoals bijvoorbeeld Harlinger zoon Hilbrand Pollema. Lolke Hoogeboom werkt al twintig jaar op de vestiging in Harlingen en de nieuwe staalloods wordt zelfs nog zijn nieuwe werkplek. Ook hadden we Peter Groen nog, die bijna zijn hele werkzame leven bij ons aan het werk is en Jaco Bos, die 25 jaar geleden bij ons begonnen is als stagiair.

Koninklijke Oosterhof Holman is trots op de prestaties van alle jubilarissen en de waardevolle bijdrage die zij nog steeds iedere dag leveren aan het bedrijf.

Van links naar rechts: Harm Beerda, Lolke Hoogeboom, Peter Groen, Jaco Bos, mevrouw Holman, meneer Holman en Hilbrand Pollema. Fotografie: Roelof Feringa
Deel op Facebook Deel op LinkedIN