Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Hoe gaan onze medewerkers om met het coronavirus?

Al een aantal weken zijn we in de ban van het coronavirus. We zijn blij met alle positieve berichten en complimenten die we krijgen voor de manier hoe we omgaan met het coronavirus in combinatie met onze werkzaamheden. We proberen met elkaar onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten verlopen. Dat dit een uitdaging is, mag geen verrassing heten.

Als bedrijf staan wij volledig achter deze maatregelen van de overheid en het RIVM, maar niet iedereen kan thuiswerken.  Voor de werknemers die niet thuis kunnen werken hebben we een aantal aanvullende maatregelen genomen:

We zijn ons bewust dat we met de maatregelen veel flexibiliteit van onze medewerkers vragen. Zo moeten collega’s die in de kost zitten bijvoorbeeld alleen op hun hotelkamer eten en mag er niet meer gezamenlijk gegeten worden. Om hier het beste van te maken hebben onze collega’s een vindingrijke manier gevonden, waardoor er nog op gepaste wijze tóch ‘samen’ gegeten kan worden.

We zijn trots op onze medewerkers voor de manier waarop iedereen met deze crisis omgaat. Dank voor alle inzet. Alleen samen kunnen we hieruit komen!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN