Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Elftal jubilarissen 40 jaar of langer in dienst

Ieder jaar staan we tijdens de jaarafsluiting met alle collega’s stil bij het afgelopen jaar, maar ook bij het aantal jubilarissen. Een voor een worden ze persoonlijk toegesproken door algemeen directeur Harm Beerda. Dit jaar zijn maar liefst een elftal jubilarissen in het zonnetje gezet, die 40 jaar en zelfs 45 jaar in dienst zijn. Beerda blikte terug op het memorabele jaar waarin deze mannen in dienst zijn getreden: 1978. Daarnaast stonden er 4 collega’s op het podium die 25 jaar in dienst zijn.

Het bijzondere jaar 1978

“Na de oliecrisis – van ’73 tot ’74 – hadden we in 1978 een kortstondige opleving van de Nederlandse economie”, memoreerde hij. “De GWW-sector was in opperbeste stemming; er werd veel geïnvesteerd in infrastructuur en veel mensen kozen voor een opleiding in onze sector. Toen nog Oosterhofs Aannemingsbedrijf was groeiende en had mensen nodig. De tachtig collega’s die we toen hadden werden aangevuld met twintig nieuwe mensen, waarvan er nu een elftal nog steeds bij ons in dienst is. Wat hen typeert? Er staan vooral eigenzinnige mannen op het podium, die invulling hebben gegeven aan wat we vaak zeggen: óf je gaat binnen een jaar gillend weg bij Oosterhof Holman, óf je blijft bij ons tot je pensioen.”

v.l.n.r. (boven): Gerrit Hofstede, Jappie Bosma, Geert de Boer, Klaas Oedzes, Kees Radema, Armand van Smaalen, Peter van der Horst, mevr. Holman, Nico Nauta, Willem Heemstra, Paulus de Haan, Hessel Elzinga, Klaas Spieker, Gerrit Hoen, Tabe Groenewold, (onder) Harm Beerda, dhr. Holman (Foto: Roelof Feringa)

Koninklijke Oosterhof Holman is trots op de prestaties van alle jubilarissen en de waardevolle bijdrage die zij nog steeds iedere dag leveren aan het bedrijf.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN