Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Eerste editie KOH Magazine een feit

Zes jaar na ons honderdjarige jubileum en het verkrijgen van het predicaat Koninklijk, vonden we het tijd voor een frisse beschouwing. Welke uitdagingen hebben we voor gestaan, wat is er veranderd binnen onze organisatie en hoe zorgen we ervoor dat we toekomstbestendig zijn en blijven? Door jarenlange gestage groei én de concurrentie steeds een stap voor te zijn, is Koninklijke Oosterhof Holman wat het vandaag de dag is: een dynamisch en innovatief bedrijf, met een solide en robuuste basis. Dit hebben we getracht samen te vatten in de eerste editie van KOH Magazine, die hier te downloaden is.

Focus op continue ontwikkeling

Charles Darwin wist het al prachtig samen te vatten: “Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.” Vandaag de dag is het niet veel anders. De veranderingen in de maatschappij raken ons allemaal, en daar zijn we als bedrijf volop ingesprongen. Het bewijs is er. We gaan voor een kerngezond en stabiel bedrijf, met de focus op duurzaamheid in al haar facetten. Hierbij gaan kwaliteit van werken en veiligheid voor onze mensen volledig hand in hand. Een groot aantal bijzondere werken van de afgelopen jaren illustreert dit. Zo hebben we vol ingezet op uitdagingen als ROGO Haarlem, Gasunie, Energiecampus Leeuwarden en tal van nieuwe innovaties, zoals QuakeShield, Fleet Cleaner en CO2-absorberend asfalt.

Ondernemen is ook durven

Ons motto? We houden altijd meerdere ballen tegelijk in de lucht en zijn constant op zoek naar nieuwe activiteiten en terreinen waarop we ons kunnen onderscheiden. Dit vraagt om een bedrijfscultuur die ontvankelijk is voor nieuwe ideeën en lef heeft. Want niet alles wordt een succes. Maar als je niet af en toe je neus durft te stoten, bereik je niets. Want zonder risico heeft een bedrijf geen bestaansrecht: kansen en risico’s gaan hand in hand. Naast de harde cijfers, wetenschap en techniek waar we onze activiteiten op toetsen, is ons onderbuikgevoel, het fingerspitzengefühl, ook zeer kenmerkend voor onze organisatie. We hebben door alles heen altijd vastgehouden aan ons DNA, met eigen materieel en vakmensen in alle gelederen van de organisatie. Kennis is macht: hierdoor kunnen we continu anticiperen op ontwikkelingen. Allemaal met als doel om uw partner te zijn binnen het uitdagende, prachtige werkgebied dat infrastructuur heet.

Download KOH Magazine

In KOH Magazine nemen we u in vogelvlucht mee in de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en hoe we de toekomst zien.

DOWNLOAD HIER KOH MAGAZINE >>

Deel op Facebook Deel op LinkedIN