Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

ECL zoekt vrienden op de BCDN2019

Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart is Energiecampus Leeuwarden met stand 4096 te vinden op de Bedrijven Contactdagen in WTC Expo in Leeuwarden. Bekijk de campus in 3D en ontdek de mogelijkheden om je hier te vestigen, te experimenteren en te werken. Samen dromen, denken, durven én doen!

Perspectief van Fryslân

Energiecampus Leeuwarden staat op het plein ‘perspectief van Fryslân’ van de gemeente Leeuwarden. Hier staan bedrijven uit Friesland die bezig zijn met innovatie, circulaire economie, talent en export. Ze geven een inspirerend perspectief op ondernemend Fryslân. De Energiecampus Leeuwarden staat voor duurzaamheid, circulair bouwen en innoveren voor een betere toekomst. Daarom mogen wij op dit plein niet ontbreken.

Innovatie en circulariteit, hoezo?

De Energiecampus Leeuwarden wordt straks dé duurzame campus van Leeuwarden. Niet alleen spreken over duurzaamheid, maar vooral doen! Dat is waar dit private initiatief van Koninklijke Oosterhof Holman voor staat, wat in samenwerking met Ekwadraat is uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. De Energiecampus ligt ten westen van de stad Leeuwarden en heeft een goede verbinding met de N31 en het van Harinxmakanaal. Onderdeel van het 48 hectare grote campusterrein is de Schenkenschans: een duidelijke landmark voor de Friese hoofdstad en de omgeving. De plaats waar vroeger afval werd gestort, is straks het toonbeeld van duurzaamheid. Het wordt een plek van functiemenging: werken, recreëren en experimenteren. De campus is straks zelfvoorzienend en levert groene energie voor minimaal 4000 huishoudens in Leeuwarden.

Kom naar onze stand!

Samenwerken aan het concretiseren van de energietransitie met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dat is waar de Energiecampus voor staat. Hierbij bieden we ruimte voor vrienden, voor co-creatie. Ontwikkel jij duurzame concepten of werk je aan duurzame energieoplossingen? We hebben volop mogelijkheden:
– Kavels voor bedrijvigheid en horeca;
– Experimentenlocaties voor kennisinstellingen en startups;
– Verhuurmogelijkheden in het Energie Kenniscentrum Leeuwarden om te werken, vergaderen en bijeenkomsten te organiseren.

Kom je ook langs?

Bestel hier je tickets

Gerelateerd:

Deel op Facebook Deel op LinkedIN