Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Download de KOH App

Benieuwd naar onze visie op infrastructuur voor nu en de toekomst? Download dan nu de KOH App in je app store (Apple Appstore of Google Playstore) en ontdek ons verhaal. Infrastructuur is wat ons verbindt, waar onze samenleving op draait. Met de interactieve KOH App kun je voorbeelden bekijken van toekomstbestendige infrastructuur via de innovatieve techniek Augmented Reality (AR). Van 5 t/m 7 februari staan we met ons verhaal én de app op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Je bent van harte welkom op stand 504!

Energiecampus Leeuwarden in 3D

Plaats bijvoorbeeld de Energiecampus Leeuwarden in 3D op je eigen tafel, en klik op de markeringen om te ontdekken wat voor ontwikkelingen hier plaatsvinden. De Energiecampus Leeuwarden is een levend voorbeeld van toekomstbestendige infrastructuur: het wordt hét corporate campusterrein binnen de gemeente Leeuwarden dat toekomstbestendige bedrijvigheid en kennis bundelt én verder brengt. Hier worden straks nieuwe technologieën op het gebied van duurzaamheid ontworpen, gemaakt, geëtaleerd en vermarkt. Niet alleen spreken over duurzaamheid, maar vooral doen! Wat in 2007 begon met een idee voor een ‘groene asfaltcentrale’ die draait op biogas en groen asfalt produceert, groeide door de jaren heen, in samenwerking met Ekwadraat, uit tot de Energiecampus Leeuwarden.

Interactieve brochure

Om ons verhaal nog duidelijker te maken, hebben we een interactieve brochure ontwikkeld waarin diverse onderdelen met de KOH App te scannen zijn.

Bekijk hier de brochure!

 

Deel op Facebook Deel op LinkedIN