Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

CO2 uitstoot reduceren waar het kan!

Al geruime tijd werken we met diverse elektrische werktuigen en rijden we zoveel mogelijk elektrisch. Daarnaast breiden we ons elektrische werktuigen- en wagenpark steeds verder uit. Het laden van het elektrisch materieel is een uitdaging. Maar, om ook op bouwplaatsen duurzaam te blijven werken hebben we samen met Elize Energie een stand-alone energiecontainer ontwikkeld!

De energiecontainer is een volledig in eigen huis ontworpen en geassembleerde energie-unit, welke voorzien is van een groot accu-pakket. De container zelf is het steunpunt voor het zonnepanelen frame. Doordat het frame in- en uitgeklapt kan worden, kan de energiecontainer gemakkelijk worden vervoerd van A naar B. Ook het frame is ontworpen en gemaakt in eigen werkplaats.

De energiecontainer is een praktische en eerlijke oplossing voor het off-grid kunnen laden op bouwplaatsen, voor zowel onze diverse materieelstukken als de elektrische auto’s. Een geweldige innovatie voor bijvoorbeeld gww-werkzaamheden in Natura 2000 gebieden, want naast dat er geen emissies worden uitgestoten, is er nauwelijks geluidsoverlast en zijn er nauwelijks trillingen.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN