Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Nieuws

  Al geruime tijd werken we met diverse elektrische werktuigen en rijden we zoveel mogelijk elektrisch. Daarnaast breiden we ons elektrische werktuigen- en wagenpark steeds verder uit. Het laden van het elektrisch materieel is een uitdaging. Maar, om ook op bouwplaatsen duurzaam te blijven werken hebben we samen met Elize Energie een stand-alone energiecontainer ontwikkeld!

  De energiecontainer is een volledig in eigen huis ontworpen en geassembleerde energie-unit, welke voorzien is van een groot accu-pakket. De container zelf is het steunpunt voor het zonnepanelen frame. Doordat het frame in- en uitgeklapt kan worden, kan de energiecontainer gemakkelijk worden vervoerd van A naar B. Ook het frame is ontworpen en gemaakt in eigen werkplaats.

  De energiecontainer is een praktische en eerlijke oplossing voor het off-grid kunnen laden op bouwplaatsen, voor zowel onze diverse materieelstukken als de elektrische auto’s. Een geweldige innovatie voor bijvoorbeeld gww-werkzaamheden in Natura 2000 gebieden, want naast dat er geen emissies worden uitgestoten, is er nauwelijks geluidsoverlast en zijn er nauwelijks trillingen.

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN