Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

CO2 afslankwedstrijd leidt tot bewustwording

Net als vorig jaar doen we ook dit keer weer mee aan Low Car Diet: de grootste duurzame mobiliteitswedstrijd van Nederland. Van maandag 27 maart t/m vrijdag 21 april gaat een aantal collega’s binnen Oosterhof Holman de strijd aan om zoveel mogelijk duurzame kilometers te maken. Dit draagt niet alleen bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen, maar leidt ook tot bewustwording onder onze deelnemers.

Over Low car Diet

Low Car Diet is een initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda en partners. Het doel is om in 30 dagen zoveel mogelijk duurzame kilometers te maken. Deelnemers gebruiken, in plaats van benzine- en dieselauto’s, highspeed e-bikes, (deel-)fietsen, elektrische auto’s, deelauto’s en openbaar vervoer. Thuiswerken en telefonisch vergaderen zijn ook goede opties. Door je reisgedrag te monitoren in een online tool, worden de resultaten meetbaar.

CO2-Prestatieladder

Activiteiten als Low Car Diet passen goed bij de duurzaamheidsambitie van Oosterhof Holman. Het bedrijf handelt al langere tijd op niveau 5 van de CO2-Prestatieladder, waarbij alles draait om energiebesparing, het efficiënt gebruikmaken van materialen en het gebruik van duurzame energie.

Meer informatie op www.lowcardiet.nl.

Deze duurzame wagen wordt beschikbaar gesteld door Autoland van den Brug
Deel op Facebook Deel op LinkedIN