Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Bezoek de Bedenkers van Innovaties op de Infra Relatiedagen

Ook dit jaar zijn we weer present op de Infra Relatiedagen in Hardenberg, in een gezamenlijke stand van Oosterhof Holman Infra en PolyCiviel. Dit keer laten de Bedenkers van Innovaties u in hun laboratorium stand graag zien hoe ons lichtreflecterend en geluidsreducerend asfalt werkt. Hetzelfde geldt voor onze CO2-absorberende slijtlaag, die veel media-aandacht kreeg. Bezoek ons van 6 t/m 8 februari 2018 op stand 523 en laat u verrassen! De beursorganisatie kondigde ons al aan op hun website.

Bezoek Piet Zijlstra en Henk de Jonge op stand 523

Stil en duurzaam asfalt

Als stil asfalt wordt gecombineerd met reflecterend materiaal, bespaart dat niet alleen energie. Het zorgt ook voor minder spoorvorming door de lagere asfalttemperatuur in de zomer. Hierdoor is minder onderhoud aan de weg nodig. Verder verbetert de verkeersveiligheid, omdat door een goede wegdekreflectie een beter contrast ontstaat tussen weg en berm. Andere verkeersdeelnemers en obstakels op de weg worden beter zichtbaar en zo kunnen weggebruikers beter anticiperen op verkeerssituaties. Een ontwikkeling samen met provincie Groningen, die inmiddels ook is toegepast in onder meer Groningen en Assen.

De CO2-absorberende weg: de eerste in Nederland

De grote belangstelling voor licht reflecterende wegen was voor ons de aanleiding de combinatie te zoeken met CO2 absorptie: inmiddels al succesvol toegepast in de gemeente Leek. Ook bij andere gemeenten is er belangstelling om in het voorjaar van 2018 deze oppervlakbehandeling toe te passen. Een oplossing die niet alleen bespaart op de openbare verlichting en de verkeersveiligheid bevordert, maar ook daadwerkelijk CO2 opruimt.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN