Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Autodieet zorgt voor mooie CO2-besparing

Ook dit jaar deed Oosterhof Holman weer mee aan Low Car Diet, de grootste duurzaamheidswedstrijd van Nederland. Het doel is om in een maand tijd zoveel mogelijk CO2 te besparen door anders te reizen. Denk aan fietsen, treinen en elektrisch vervoer, maar ook aan teleconference en flexwerken. Wij zijn 44% schoner gaan reizen (100 gram/km) en hebben 54% minder autokilometers gemaakt. In totaal hebben we 2,3 ton CO2 bespaard. Oosterhof Holman eindigde op de zesde plaats in de landelijke ranking.

Meeste EV kilometers

Peter Westra, bedrijfsdirecteur van Oosterhof Holman Infra, won een individuele prijs door van alle deelnemers de meeste elektrische kilometers te maken. Bekijk hieronder hoe hij door de organisatie van Low Car Diet werd verrast.

Winnaar foto challenge

Ook won een aantal collega’s een van de Weekly Photo Challenges. Buiten Low Car Diet om wordt er door collega’s onderling al veel gecarpoold, maar dit werd nog eens extra op scherp gezet tijdens de wedstrijd. Bekijk hier de foto >>

CO2-Prestatieladder

Activiteiten als Low Car Diet passen goed bij de duurzaamheidsambitie van Oosterhof Holman. Het bedrijf handelt al langere tijd op niveau 5 van de CO2-prestatieladder, waarbij alles draait om energiebesparing, het efficiënt gebruikmaken van materialen en het gebruik van duurzame energie.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN