Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

𝗧𝗿𝗲𝗱𝗲 𝟰 π—°π—²π—Ώπ˜π—Άπ—³π—Άπ—°π—²π—Ώπ—Άπ—»π—΄ π˜ƒπ—²π—Ώπ—Ήπ—²π—»π—΄π—±!

Oosterhof Holman Milieu en Elize Energie zijn opnieuw gecertificeerd voor trede 4 van de SCL (Safety Culture Ladder)! Dit bevestigt dat het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer vooral proactief is en dus mogen we weer een jaar het predicaat β€œTrede 4 gecertificeerd” voeren. De recente audit benadrukte een aantal sterke punten, zoals de rustige en beheerste werkomgeving op onze projecten, de goede samenwerking binnen onze teams, en onze effectieve incidentenonderzoeken (die helaas ook nodig zijn geweest). Daarnaast werd ons geΓ―nitieerde leiderschapsprogramma en de praktijkkennis van onze werkvoorbereiders gewaardeerd.

Natuurlijk zijn er ook aandachtspunten waar we hard mee aan de slag moeten. Innovatie blijft essentieel, net als het breder kijken naar gedragsaspecten en het versterken van de zelfevaluatie binnen de organisatie. Het is ook belangrijk dat we onze ervaringen en leerpunten goed blijven delen en heldere afspraken maken over de veiligheidsverantwoordelijkheid op de bouwplaats. Trede 4 vraagt van een ieder een sterke motivatie om het iedere dag beter te willen doen, te melden wat we zien en oplossen, en samen de veiligheid continue te verbeteren.

Samen moeten we blijven streven naar een nog veiligere en efficiΓ«ntere werkomgeving. Dank aan iedereen voor hun inzet en bijdrage aan deze prestatie!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN