Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar MVO

Milieu

Duurzaam denken en handelen is van levensbelang voor huidige en toekomstige generaties. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de omgeving en treffen verschillende maatregelen om negatieve belasting van het milieu te beperken. Afvalstoffen die ontstaan als gevolg van onze bedrijfsactiviteiten worden op een milieubewuste en wettelijke toegestane manier verwerkt. Met onze duurzame innovaties, milieuvriendelijke initiatieven en het continu verbeteren van onze milieuprestaties brengen wij duurzaam ondernemen in de praktijk.

Duurzaamheid als kernactiviteit

Milieuvriendelijk werken is één van onze kernactiviteiten. Onze ondernemingen Gruno, Weboma en TOP recyclen verschillende bouw- en afvalstoffen en het werkgebied van Oosterhof Holman Milieutechniek strekt zich uit over een breed aanbod van milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsactiviteiten. Oosterhof Holman Groen b.v. (GoVert) streeft naar een duurzame toekomst. Dit is te lezen in de duurzaamheidsambitie.

Milieumanagement

Duurzaamheid zit stevig verankerd binnen ons management en beleid, wat wij toetsen aan de officiële normen. Oosterhof Holman Milieutechniek is ISO14001-gecertificeerd, waarmee wij aantonen dat we systematisch milieurisico’s beheersen en beperken. Ook is Oosterhof Holman gecertificeerd op de hoogste trede van de CO-2 prestatieladder en zijn we bevoegd om verschillende vormen van bodemverontreiniging te saneren en zwaar vervuilde grond te bewerken.

Lees meer over de verschillende certificaten per werkmaatschappij op de pagina certificaten.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN