Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Home

MVO

Wij zijn een totaaloplosser van infrastructurele vraagstukken en met onze werkzaamheden dienen wij de maatschappij. Onze verantwoordelijkheid trekken wij breder dan alleen onze werkzaamheden. Uit onze 105-jarige geschiedenis komt een focus op de lange termijn naar voren: duurzaam ondernemen is wat wij altijd gedaan hebben en altijd blijven doen.

People, Planet, Profit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) houdt volgens ons in dat we een gezonde balans vinden tussen People, Planet en Profit. Wanneer deze drie begrippen in balans zijn, leidt dit vaak tot betere resultaten voor zowel de organisatie als de samenleving. Daarover leggen wij op een actieve en transparante manier verantwoording af en voeren we met onze stakeholders een open dialoog.

People

Waarmaken van ambities begint met de juiste medewerkers op de juiste plek, die voortdurend worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen in het belang van henzelf, onze organisatie, de klant, de markt en de omgeving. Wij zijn trots op onze mensen en willen ervoor zorgen dat elke dag met plezier naar hun werk gaan en aan het eind van de dag weer veilig thuis komen. We zorgen voor een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving en stimuleren hiermee onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen.

Planet

Duurzaam ondernemen zit stevig verankerd in het beleid van Oosterhof Holman. Wij willen de planeet gezond houden, voor onszelf en voor toekomstige generaties. Ons milieubeleid uit zich in het actief beperken van lucht-, water- en bodemverontreiniging, geluidsoverlast, het gebruik van grondstoffen en het beperken van materiële schaden. We zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van energiereductie, wat blijkt uit onze certificering op de vijfde trede van de CO2-prestatieladder.

Profit

Continuïteit is vanzelfsprekend een belangrijk doel van elke organisatie. Het continu verbeteren van de organisatie is niet mogelijk zonder financiële middelen. We streven er daarom ook naar dat Koninklijke Oosterhof Holman een financieel solide bedrijf is, waarmee de continuïteit wordt gewaarborgd. Hiermee bieden we onze mensen een stabiele basis om zichzelf te kunnen ontplooien.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN