Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Milieutechniek

Verhuur en verkoop waterzuiveringscomponenten

Heeft u een probleem met verontreinigd water? Dan hebben we verschillende tijdelijke en permanente oplossingen waarmee we u kunnen helpen. U kunt bij ons terecht voor verhuur en verkoop van waterzuiveringsinstallaties en diverse waterzuiveringscomponenten.

Al sinds de oprichting van Oosterhof Holman Milieutechniek in de jaren ’80, zijn we actief in het reinigen van verontreinigd water. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we u van A tot Z begeleiden wanneer u te maken krijgt met verontreinigd water. Wij bieden turn-key oplossingen: van ontwerp tot oplevering kunnen we een waterzuiveringsinstallatie gebruiksklaar voor u leveren. Veel zuiveringscomponenten, pompen, blowers, afsluiters, debietmeters hebben we in onze opslag staan. Hierdoor kunnen we snel inspelen op calamiteiten of onvoorziene omstandigheden. Onze expertise hebben we in de praktijk mogen brengen bij verschillende gerenommeerde opdrachtgevers, zoals: Nederlandse Aardolie Maatschappij, Gasunie, AKZO, Provincie Groningen, Gemeente Leeuwarden, Gietwater Berlikum, Hartman Kwekerijen, Astra Faam en diverse bronbemalers.

Dynasand filters

Deze Dynasandfilters zijn zelfreinigende zandfilters met een inwendig automatisch werkend wassysteem, dat zorgt voor het uitwassen van vaste delen, die separaat worden afgevoerd. De Dynasandfilters werken continu en door het hoge scheidingsrendement hoeven ze niet teruggespoeld te worden. Het toepassingsgebied is zeer uitgebreid, we hebben bijvoorbeeld Dynasandfilters ingezet bij rioolwaterzuiveringsinstallaties, als grondwaterzuiveringsinstallatie of voor het schoonmaken van industrieel afvalwater.

Op ons opslagterrein in Grijpskerk hebben we diverse types staan: DST 7, DST 10, DST 15, DST 30, DST 50 variërend in capaciteit van ca. 5 tot 50 m³/uur. Ook aanvullende componenten als chemicaliënvaten, beluchtingsfilters, opslagbuffers, pompen en debietmeters staan bij ons in het magazijn.

Naast permanente installaties, kunt u ook bij ons terecht voor een tijdelijke oplossingen, zoals verhuur. Naast het verhuren of leveren van de componenten kunnen wij u ook helpen met engineering, ontwerp, leiding- en kabelwerk, programmeren, het plaatsen van de installaties op locatie en operationeel begeleiden. We bieden totaaloplossingen voor waterzuiveringen en zijn in staat om elke klus van A tot Z te verzorgen.

Waterzuiveringscomponenten voor verhuur en verkoop

Naast de genoemde filters, beschikken we over een groot assortiment zuiveringscomponenten, zoals:

Deel op Facebook Deel op LinkedIN