Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Milieutechniek

  Assembleren Waterzuiveringsinstallaties

  Vanuit onze werkgebieden riolering, (grond)waterzuivering en vergisting hebben wij veel kennis opgedaan. Hierdoor zijn we veelzijdig inzetbaar. Voor het aanpassen van uw bestaande installaties op locatie, maar ook voor het assembleren van een installatie in onze werkplaats. Voorafgaand wordt met eigen engineers en in overleg met de klant een ontwerp gemaakt. Door onze kennis samen te voegen met uw wensen bieden we een oplossing op maat. Van de landbouwsector tot aan de petrochemische industrie: Oosterhof Holman is uw partner bij uitstek.


  Hierboven ziet u de totstandkoming van de installatie die we hebben gebouwd voor het CADoS project.

  Leidingwerk

  Naast veel gebruikte materialen – zoals beton en PVC – werken we veel met PE (TÜV gecertificeerd). Door de verschillende materialen en technieken te combineren, zoals spiegellassen, moflassen, verlijmen en lamineren, maken wij installaties op maat.

  Elektrotechniek

  Het ontwerpen, bouwen, aansluiten en programmeren van elektrotechnische installaties kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. De schakelkasten worden gebouwd in onze vestiging te Grijpskerk. De programmeur maakt in overleg het besturingsprogramma. Waar nodig kan het proces worden gevisualiseerd.

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN