Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Milieutechniek

Ondergrondse stalen constructies staan voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf. Wanneer het gaat om het verhogen van de bedrijfszekerheid en levensduur van stalen leidingen, is Oosterhof Holman al jarenlang een veelgevraagde partner. Met onze expertise op het gebied van conservering bieden wij optimale bescherming voor diverse stalen constructies. We werken conform de stringente veiligheidseisen en beschikken over alle benodigde certificaten om dit werk uit te kunnen voeren. Van het uitvoeren van verificaties en pigging, tot het stralen en coaten van leidingen en het verwijderen van leidingwerk.

Stralen

Een goede voorbehandeling is zeer belangrijk in het conserveringsproces. De beste reinigingsmethode voor staal is het stralen van het materiaal. Met behulp van straalgrit worden vuil, roest, verf en andere oneffenheden van de stalen constructies gestraald. Tevens wordt hierdoor het oppervlak goed opgeruwd, waardoor een perfecte hechting ontstaat voor de coatingslaag.

Door een beschermende laag aan te brengen wordt corrosie in de toekomst voorkomen

Coaten

Na het stralen is het belangrijk dat de constructie wordt voorzien van een beschermende laag om corrosie in de toekomst te voorkomen. Afhankelijk van de constructie wordt gekozen voor een bitumineuze coating of een twee componenten PU coating. Tot slot wordt de aangebrachte coating volledig gecontroleerd met een afvonkapparaat. Met behulp van tenten en droog/heater combinaties kunnen onze werkzaamheden altijd worden uitgevoerd.

Corrosiebescherming

Oosterhof Holman Milieutechniek werkt sinds kort ook met het Kebutyl systeem, een corrosiebeschermingssysteem voor het bekleden van stalen pijpleidingen. Dit zorgt voor optimale bescherming voor waterdamp en zuurstof.

Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN