Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Milieutechniek

Grondrecycling en grondverwerking

Nederland circulair in 2050, zo luidt de ambitie van de Rijksoverheid. Op 24 januari 2017 ondertekenden 180 partijen het Nationaal Grondstoffenakkoord. Hierin staan afspraken tussen de overheid en het bedrijfsleven om de Nederlandse economie in 2050 volledig te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Om aan te sluiten bij deze doelstelling en onze verantwoordelijkheid hierin te nemen, trachten wij met onze vestigingen Gruno Recycling en TOP Leeuwarden zoveel mogelijk grondstoffen te recyclen voor de bouwindustrie. Ontdek de mogelijkheden van grondrecycling!

Grondrecycling bij Gruno Recycling

Gruno Recycling is een dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman en recyclet asfalt, klinkers en beton voor de bouwindustrie. Hergebruik van bouwmaterialen is belangrijk om de hoeveelheid afval te beperken en te besparen op primaire grondstoffen. Het aangeleverde asfalt-, klinker- en betonpuin wordt toegepast in hoogwaardige asfalt- en funderingsmengsels voor onze klanten. Wij werken op basis van jarenlange ervaring, moderne technieken en een stringent kwaliteitssysteem: de garantie voor een degelijk en duurzaam eindresultaat. We zijn BRL 7500 en 9335 gecertificeerd: de garantie voor een degelijk en duurzaam eindresultaat.

Meer informatie over Gruno Recycling.

Contactpersoon Gruno Recycling

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jappie de Vries via 0594-280123

De adresgegevens:
Gruno Recycling BV
Duinkerkenstraat 100
9723 BT Groningen

050-3124508
gruno@oosterhofholman.nl

Het terrein van TOP Leeuwarden

Grondrecycling bij TOP Leeuwarden

TOP Leeuwarden staat voor Tijdelijke Opslag Plaats en is dé locatie voor uw verontreinigde grond. Wij verwerken verontreinigde grond en baggerspecie met als doel om deze elders weer een nuttige toepassing te geven. Hierbij maken we voornamelijk gebruik van biologische processen en zeeftechnieken. Ook wanneer er sprake is van bijzondere afvalstoffen en zeer sterk verontreinigde partijen bieden wij een passende oplossing. Omdat we BRL 7500 en 9335 gecertificeerd zijn, kunnen we goede kwaliteit en veiligheid garanderen. De exploitatie van de TOP is in handen van Oosterhof Holman, Sweco en SBU.

Grootschalige Bodemtoepassing Energie Campus Leeuwarden

Op het terrein van de Energie Campus, aan de westkant van Leeuwarden wordt een zichtwal aangelegd waarin grond tot en met klasse industrie kan worden verwerkt. Het dijklichaam is ontwikkeld tot grondinzamelingsbank ofwel Grootschalige Bodemtoepassing (GBT). Wanneer de maximale hoeveelheid grond is gestort wordt hier een groen gras wandelpad onderhouden.

Contactpersoon bij TOP Leeuwarden en Energie Campus Leeuwarden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Armand van Smaalen via 0594-280123.

De adresgegevens:
TOP Leeuwarden
Newtonweg 1
8912 BD Leeuwarden

info@oosterhofholman.nl

Deel op Facebook Deel op LinkedIN