Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Milieutechniek

Een gezonde en schone bodem is van levensbelang voor een duurzame toekomst. Oosterhof Holman Milieutechniek beschikt over diverse methodieken om droge en natte bodemverontreiniging te saneren. Traditioneel en in-situ. We saneren onder meer industrielocaties, waterbodems, vuilstorten en bedrijventerreinen. Daarnaast zijn we een veelgevraagde partner en expert op het gebied van pijpleidingen. Denk aan pigrun assistentie, het saneren van oude leidingen, conservering van leidingen, het verhelpen van dekkingsmanco’s en het uitvoeren van verificaties. Ontdek de veelzijdigheid van Oosterhof Holman Milieutechniek!

Wij voeren bodemsaneringen uit onder het kwaliteitscertificaat BRL SIKB 7000 volgens protocol 7001 (conventionele bodemsanering), 7002 (insitu bodemsaneringen), 7003 (waterbodemsaneringen )en 7004 (tijdelijke uitplaatsing). Alle saneringswerkzaamheden worden volgens de juiste richtlijnen uitgevoerd onder leiding van de KVP-ers kwaliteitsverantwoordelijke persoon.

Veilig werken is essentieel. OH maakt gebruik van de CROW 400 bij het opstellen van veiligheids-en gezondheidsplannen. De CROW 400 helpt bij het  inschatten van risico’s. OH beschikt over 5 geregistreerde DLP-ers, daarnaast heeft iedere uitvoerder van Oosterhof Holman DLP basis diploma.