Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Kabels en leidingen

Glasvezel

Oosterhof Holman, voor uw snelle netwerkverbinding

Een steeds groter gedeelte van onze tijd brengen we online door. De digitalisering van ons dagelijkse leven is in volle gang. Dit zorgt voor een groeiende vraag naar telecomnetwerken.

Dit zorgt voor een grotere belasting op het netwerk. Daar tegenover staat het feit dat de consument een steeds sneller netwerkverbinding eist. Dit zorgt voor een probleem in de toekomst.

5G-netwerken

Een oplossing hiervoor is glasvezel. Glasvezel zorgt voor een snelle netwerkverbinding. In zowel Nederland als Duitsland is het doel gesteld om de komende jaren zoveel mogelijk glasvezel aansluitingen aan te leggen. Glasvezelnetwerken zijn nodig voor de definitieve uitrol van 5g-netwerken. Hiermee kan elk huishouden in Nederland gebruik maken van een snelle netwerkverbinding.

Glasvezel van A tot Z

Binnen Oosterhof Holman Kabels & Leidingen verzorgen we de aanleg van glasvezel. Wij verzorgen zowel de ontwerpen, realisatie als het onderhoud van het netwerk. Daarnaast zorgen we ervoor dat klanten worden aangesloten op een glasvezelnetwerk. Oftewel glasvezel van A tot Z.

Hoe gaan we te werk?

Aangezien we het aanleggen van glasvezel van ontwerp tot en met realisatie uitvoeren, ontzorgen we onze opdrachtgever in elke stap van het project. Hierbij nemen we de omgeving mee in elke stap die we zetten tijdens het project.

Samenwerken en communiceren zijn de sleutelwoorden in onze werkwijze. Met één vast aanspreekpunt die bereikbaar is voor zowel de omgeving als de opdrachtgever voeren we het project uit, waardoor uiteindelijk een snelle netwerkverbinding tot stand komt.

Naast de aanleg van glasvezel kunnen wij ook een breder pakket aan diensten aanbieden. Niet alleen het aanleggen van glasvezelnetwerken, maar het bieden van een totaaloplossing waarin ook de rest van de omgevingsvraag kan worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld de aanleg van wegen of diverse grondwerkzaamheden.

Referentie

In Duitsland doen we op dit moment meerdere projecten waarbij we glasvezel aanleggen. Meer weten over ons pakket aan diensten met betrekking tot glasvezel, neem dan contact op via onderstaande contactbutton!

Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN