Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Infra

Verhuur Materieel

Via onze gespecialiseerde partner in de wegenbouw WEMAC verhuren we een breed arsenaal aan materieel. Daarnaast leveren we via BOB-rent rijplaten voor alle mogelijke ondergronden en toepassingen.

WEMAC

Met de toenemende belasting op het Nederlandse wegennet wordt de vraag om uitbreiding, verbreding, vernieuwing en onderhoud steeds groter. Om overlast en beperkte doorstroming van het verkeer te voorkomen moeten de werkzaamheden binnen steeds kortere tijdslimieten worden uitgevoerd, wat ook meer vergt van uw (wegenbouw)organisatie. WEMAC biedt u hiervoor de juiste oplossing. Al vele jaren zijn wij met succes actief in de wegenbouwbranche en zijn hét verhuurbedrijf met een breed aanbod aan moderne machines, goed gekwalificeerd personeel en een flexibele instelling. Ons materieelpark bestaat uit diverse asfaltfrezen, veegzuigauto’s, wegdekreinigers, asfaltafwerkmachines en transportmiddelen.

Neem contact op met WEMAC voor de mogelijkheden >>

WEMAC in actie

BOB-rent

Op zoek naar stalen of kunststof rijplaten? BOB-rent, een samenwerking van Koninklijke Oosterhof Holman en Brouwer & Brouwer, biedt altijd een passende oplossing. BOB’s rijplaten zorgen voor een stevige ondergrond, bescherming van het wegdek voor zwaar vervoer en een goede bereikbaarheid van uw bouwlocatie. Ook zijn rijplaten zeer geschikt voor toepassing bij een evenement om een tijdelijke toegangsweg of parkeerterrein te creëren. Om in het kader van duurzaamheid transport- en dieselkosten te besparen en onze klanten nog beter te kunnen bedienen, is BOB rent sinds kort uitgebreid met een depot bij Gruno Recycling in Groningen, een vestiging van Oosterhof Holman.

Contact
Grote Hornstweg 10b
9261 VW Eastermar
0512 47 19 73
info@bobrent.nl

Depots
Weboma
Westkern 7
9288 CA KOOTSTERTILLE

Gruno Recycling
Duinkerkenstraat 100
9723 BT GRONINGEN

Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN