Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Infra

Grondwerk en Riolering

Voor het graven van watergangen, het bouwrijp maken van terreinen en de aanleg van wegen is grondverzet nodig. Grondwerk vormt de basis voor ieder infrastructureel project. Wij hebben alle knowhow in huis voor een efficiënte uitvoering van grondwerkzaamheden.

Uitgebreid machinepark

Het spreekt dan ook voor zich dat ons machinepark op de meest uiteenlopende werkzaamheden is berekend. Het voordeel voor u is dat wij snel en flexibel inzetbaar zijn, voor alle soorten grondwerk. Ook het transport en de levering van zand en grond kan door ons worden verzorgd.

Oosterhof Holman beschikt over een uitgebreid machinepark

Riolering

De aanleg of vernieuwing van rioleringsstelsels vraagt om een accurate voorbereiding en een professionele aanpak. Wij leggen jaarlijks tientallen kilometers riolering aan. Zo sluiten wij percelen aan op rioleringsstelsels, maken wij bergingsriolen en leggen wij gescheiden systemen aan, waarbij de opvang van oppervlaktewater en dat van vuil water apart geschiedt. Ook het plaatsen van IBA’s behoort tot ons vakgebied. Met onze gemotiveerde professionals, heeft u in Oosterhof Holman Infra een volwaardige rioleringsdeskundige gevonden.

Bij grondwerkzaamheden hoort ook het plaatsen van mantelbuizen
Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN