Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Groen

Onkruidbeheersing

Onkruidbestrijding is gedurende de laatste jaren veranderd in onkruidbeheersing. Naar aanleiding van het verbod op gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen op verhardingen zijn er diverse gewijzigde methoden tegen onkruid ontwikkeld. Een samenspel tussen de diverse methoden geeft het beste resultaat. Oosterhof Holman Groen beschikt hiervoor dan ook over materieel waarmee op zowel thermische (hete lucht, heet water) als mechanische (onkruidborstel en bosmaaiers) wijze de verhardingen netjes kunnen worden gehouden.

Machine voor grote oppervlakten

Voor grotere oppervlakten maakt Oosterhof Holman Groen gebruik van de GreenTrac; een werktuigendrager die volledig roetvrij is. De combinatie werkt volledig op LPG, een directe winst voor het milieu. Presteert als beste op de milieu-prestatieladder, mede doordat de CO2-uitstoot lager is dan de gemiddelde personenauto. de voordelen:

Machine voor middelgrote gebieden

Voor onkruidbestrijding op middelgrote gebieden gebruiken we de Heatweed Mid 22/8. De machine heeft een bijzonder laag geluidsniveau, een lage emissie én een laag waterverbruik. De machine is eenvoudig te bedienen en daarnaast ook nog eens bedrijfszeker en weerbestendig. Het water wordt in vergelijking met heetwaterreinigers op een zeer hoge en stabiele temperatuur gehouden en dat levert een snelle droogtijd en een lager water- en energieverbruik op. De uitzonderlijk hoge warmte zorgt ervoor dat algen, vuil en olie makkelijk oplossen.

De Heatweed Mid 22/8 is een onkruidbestrijdingsmachine en hogedrukreiniger in een
Deel op Facebook Deel op LinkedIN