Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Carriere

  Bij Koninklijke Oosterhof Holman krijg je ruimschoots de kans je vaardigheden in de praktijk te ontwikkelen en een stevige basis te leggen voor je toekomst. Ons veelzijdige bedrijf biedt volop kansen en doorgroeimogelijkheden voor zowel studenten als starters. We zetten breed in op mbo, hbo en wo studenten in diverse richtingen. Ook mid careers zijn bij ons aan het juiste adres voor een goede doorstart van hun carrière. Ben jij er klaar voor?

  Wij bieden

  Teamwork en topprestaties

  Het succesvol, veilig en milieuverantwoord realiseren van projecten valt of staat met de kwaliteit en inbreng van vakmensen. Door onze medewerkers veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid te geven in informele werksfeer, is ons bedrijf groot geworden. Ons succes is deels te danken aan de teamgeest, kennis en vaardigheden van onze ruim 300 medewerkers. Teamwork en topprestaties, daar draait het om bij Oosterhof Holman.

  Geïnteresseerd?

  Kijk dan eens bij Vacatures of stuur je open motivatiebrief en CV naar vacatures@oosterhofholman.nl.

  Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling M&O op telefoonnummer 0594-280 123. Houd ook onze social media in de gaten voor de meest recente updates!

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN