Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Carriere

Werken bij Koninklijke Oosterhof Holman

Bij Koninklijke Oosterhof Holman krijg je ruimschoots de kans je vaardigheden in de praktijk te ontwikkelen en een stevige basis te leggen voor je toekomst. Ons veelzijdige bedrijf biedt volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Ben jij er klaar voor?

Oosterhof Holman

Wij bieden

Teamwork en topprestaties

Het succesvol, veilig en duurzaam realiseren van projecten valt of staat met de kwaliteit en inbreng van vakmensen. Door onze medewerkers veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid te geven in informele werksfeer, is ons bedrijf groot geworden. Ons succes is deels te danken aan de teamgeest, kennis en vaardigheden van onze ruim 400 medewerkers. Teamwork en topprestaties, daar draait het om bij Koninklijke Oosterhof Holman.

Jeroen-Hovinga

Verhalen

Hoe is het om bij Koninklijke Oosterhof Holman te werken? Op onze verhalenpagina vertellen collega’s erover.

Verhalen

Vacatures

Binnen ons bedrijf is altijd ruimte voor nieuw talent. Wil jij samen met ons werken aan een beter leefklimaat? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures

Open sollicitatie

Stond jouw droombaan niet bij de vacatures? Maar denk je dat je goed bij ons past? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@oosterhofholman.nl. Als we op basis van je motivatie en CV mogelijkheden zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling M&O op telefoonnummer 0594-280 123. Houd ook onze social media in de gaten voor de meest recente updates!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN