Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Beton- en waterbouw

Jachthavens

In het vaarseizoen biedt de jachthaven een warm welkom aan de passerende vaarweggebruikers. U wilt uw gasten een uitnodigende omgeving bieden, waarin ze veilig en met een prettig en vertrouwd gevoel kunnen aanmeren. Een nette en verzorgde uitstraling van de jachthaven en ligplaats is daarbij essentieel. Hiervoor is een solide constructie en regelmatig onderhoud of reparatie nodig. Net zoals alle materialen die jaarrond blootgesteld worden aan de natuurlijke elementen, heeft een jachthaven niet het eeuwige leven. Met gedegen onderhoud of restauratie van bestaande jachthavens, of het aanleggen van een nieuwe jachthaven, behoudt u de door uw bezoekers gewenste beleving.

Onderhoud van de jachthaven: het totaalplaatje

Hoe mooi zou het zijn als u zich niet druk meer hoeft te maken over de functionaliteit en de uitstraling van uw jachthaven? Dat u kunt leunen op de kennis van een partner die alle specialismen in huis heeft die nodig zijn voor een gedegen inspectie, onderhoud en realisatie van alle onderdelen die horen bij een jachthaven. Een jachthaven bestaat doorgaans uit meer dan alleen de houten steigers waar de jachten aanmeren. Ook dient er nagedacht te worden over zaken als beschoeiing, golfschermen, verharding, stroomaansluitingen, boothuizen en de diepte en conditie van de waterbodem. Oosterhof Holman Beton en Waterbouw richt zich op het totale onderhoudsplaatje van de jachthaven en begint al bij de inspectie. Of u nog in een fase zit waarin u enkel op zoek bent naar advies, of wanneer er direct een reparatie of restauratie uitgevoerd moet worden: we hebben de kennis, de mensen en het materieel om u op weg te helpen.

Een mooie jachthaven is een waar visitekaartje

Een kei in ontwerp en realisatie

We zijn een kei in het inspecteren, ontwerpen, vervaardigen en aanleggen en onderhouden van diverse componenten voor een duurzame en oogstrelende jachthaven. Ook kunnen we u begeleiden in het vergunningentraject. We voeren het werk met onze eigen specialisten materieelstukken uit. We maken hierbij onder andere gebruik van compact werkschip, dat zich makkelijk door de jachthaven kan manoeuvreren. Wat we voor u kunnen betekenen:

 

We beschikken over een eigen hout- en staalwerkplaats een grote voorraad materiaal en de juiste partners voor ontwerp en levering. We kunnen daarom snel voor u aan de slag.

De allround specialist voor uw jachthaven

Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw werkt het hele jaar aan constructies op- en aan het water. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor waterschappen en overheden. Om aan de verschillende behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen, is onze organisatie ingericht op flexibiliteit. U krijgt te maken met een vast aanspreekpunt met veel ervaring in jachthavens. Daarom zijn we bij uitstek geschikt, om ook voor uw jachthaven een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om advies, ontwerp, onderhoud, realisatie of restauratie. Oosterhof Holman Beton en Waterbouw kan de klus snel klaren met eigen mensen en eigen materieel.

Geïnteresseerd in jachthaven onderhoud?

Bent u opzoek naar een partner voor het allround onderhoud van uw jachthaven? Of wilt u een nieuwe jachthaven realiseren? Oosterhof Holman verzorgt onderhoud, reparatie, maar ook ontwerp en aanleggen van jachthavens. Wilt u weten hoe wij uw project vormgeven?

Neem contact op met onze jachthaven specialist
Taeke Visser Hoofd Bedrijfsbureau
Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN