Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Beton- en waterbouw

Jachthavens

De toekomst van jachthavens in Nederland staat onder druk. Dit vraagt om goed onderhoud van bestaande jachthavens en gedegen realisatie van nieuwe jachthavens, liefst gespecificeerd naar doelgroepen.

Onderhoud

Oosterhof Holman Beton- en waterbouw richt zich op het totale onderhoudsplaatje van jachthavens. De daarbij behorende adviezen voor maatvoering, constructie, materiaalgebruik en onderhoud kunnen door ons worden verzorgd. Ook adviseren wij u graag over vaste of drijvende steigers. Met ons drijvend materieel komen wij in de grote havens van ons land, maar ook in de kleinste jachthavens en smalle grachten. Zo worden steigers gerestaureerd, meerpalen vervangen en andere voorkomende onderhoudswerken in de havens uitgevoerd. Ook kunnen we in samenwerking met onze collega’s van Oosterhof Holman Milieutechniek waterbodemsanering uitvoeren.

Een mooie jachthaven is een waar visitekaartje

Realisatie

We zijn een kei in het ontwerpen, vervaardigen en aanleggen van diverse componenten voor een duurzame en oogstrelende jachthaven. Een waar visitekaartje! Wat we voor u kunnen betekenen:

Deel op Facebook Deel op LinkedIN