Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Beton- en waterbouw

Betonrenovatie

Al jarenlang voert Oosterhof Holman Beton- en waterbouw betonreparaties uit aan bruggen, kademuren, tunnels en balkons; eigenlijk overal waar beton toegepast wordt. Wij zijn een gecertificeerd restaurateur. Of het nu gaat om een brug of een gemetselde kademuur, we weten waar het om draait bij een betonrestauratie. Na een opname ter plaatse stellen we een plan van aanpak op. Vervolgens wordt uw project met vakmanschap en oog voor kwaliteit uitgevoerd.

Inspectie

Aangezien we van alle markten thuis zijn, kunnen we voor u een complete inspectie uitvoeren. Laat uw bruggen, kademuren, beschoeiingen, remmingswerken, alles wat u in beheer heeft op het gebied van betonwerken in kaart brengen. De inspectie wordt uitgevoerd door vakbekwame mensen. U krijgt praktische onderhoudsvoorstellen. Ook kunnen we uw inspectierapport aanvullen met een onderhoud- of beheersplan. We weten als geen ander dat onderhoud de levensduur van uw kunstwerken verlengd.

OH Nooren Betonrenovatie

Om ons nog verder te specialiseren in de betonrenovatie hebben we onder de naam OH Nooren Betonrenovatie de krachten gebundeld met betonexpert Marc Nooren.

Verwante links
Deel op Facebook Deel op LinkedIN