Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Advies op maat Contact opnemen
  Terug naar Home

  Arbeidsomstandigheden

  Het creëren van een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving heeft bij ons een hoge prioriteit. Onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers vormen de kern van ons bedrijf. Hier zijn we trots op en daarom passen we goed op onze mensen. We hechten er veel waarde aan dat iedere medewerker met plezier zijn vak uitoefent, zichzelf ontwikkelt, van toegevoegde waarde is en aan het einde van de werkdag weer veilig thuiskomt.

  Veiligheid maak je samen

  Veiligheid is een begrip wat iedere medewerker van ons bedrijf aangaat, om deze reden is ons motto: veiligheid maak je samen. Wij spannen ons in om het veiligheidsbewustzijn onder de medewerkers te verhogen, om op deze manier incidenten en onveilige situaties te voorkomen. Lees meer over veiligheid op de pagina veiligheid.

  Duurzame inzetbaarheid

  Het is een goed teken dat we ieder jaar weer een groot aantal jubilarissen in het zonnetje mogen zetten. We doen er alles aan om onze medewerkers een werkomgeving te bieden die hen in staat stelt om langdurig in goede gezondheid hun functie te blijven uitoefenen.

  Deel op Facebook Deel op LinkedIN