Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman Infra CKB-gecertificeerd

Recent heeft Oosterhof Holman Infra B.V. het CKB-certificaat behaald. Wij zijn hier erg trots op! Het certificaat getuigt namelijk van een juiste, veilige en kwalitatief goede wijze van uitvoeren. In dit artikel leggen we uit wat CKB nog meer voor ons en voor onze klanten betekent.

Wat is het CKB-certificaat?

CKB is een afkorting die staat voor Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven. Het certificaat borgt de kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden binnen deze branche. Het certificaat kent drie verschillende scopes: kabelinfrastructuur, buizenlegbedrijven en sleufloze technieken met daarbinnen verschillende processen waarop je gecertificeerd kunt worden.

Waarvoor zijn wij nu gecertificeerd?

Er zijn heel veel verschillende onderdelen waarop je gecertificeerd kunt worden, hierbij definieer je zelf het toepassingsgebied waarop je getoetst wordt tijdens een audit. De volgende processen zijn we op getoetst:

Voor deze processen voldeed ons kwaliteitssysteem aan de voorwaarden van de CKB-regeling en dus zijn we hiervoor nu officieel CKB-gecertificeerd.

Waarom dit certificaat?

Het certificaat is een soort kwaliteitskeurmerk waar steeds meer opdrachtgevers om vragen. Het garandeert opdrachtgevers kwaliteit en bekwame vakmensen die beschikken over de juiste papieren. Daarnaast is het vaak een vereiste bij aanbestedingen. Door bij het aanleggen, beheren of onderhouden van glasvezelnetwerken te kiezen voor een CKB-gecertificeerd bedrijf kies je voor een stukje zekerheid.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN