Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

Oosterhof Holman geeft verkeersvoorlichting bij OBS de Feniks

Binnenkort gaat Oosterhof Holman van start met het aanleggen van Park & Ride Reitdiep. P+R Reitdiep zal plaatsbieden aan 300 auto’s en wie hier parkeert, kan met de bus snel het UMCG, de binnenstad, of het Centraal Station bereiken.

In het gebied waar de P+R Reitdiep zal verrijzen, bevinden zich vier basisscholen. De kans is aanwezig dat de leerlingen van deze scholen te maken zullen krijgen met omleidingen of andere wijzigingen in de verkeerssituatie naar aanleiding van de werkzaamheden aan P+R Reitdiep. Bovendien gaan de bouwwerkzaamheden gepaard met een toename in bouwverkeer. Omdat Oosterhof Holman veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, is er besloten om verkeersvoorlichting te geven aan de leerlingen van de vier basisscholen.

Donderdag 30 juli jl. was de eerste van de vier scholen aan de beurt. Op deze dag gingen enkele enthousiaste medewerkers van Oosterhof Holman op bezoek bij OBS de Feniks in Groningen. De groepen 5 t/m 8 van deze school werden hierbij geïnformeerd over Oosterhof Holman en haar werkzaamheden, de P+R Reitdiep en over verschillende onderwerpen met betrekking tot verkeersveiligheid.

Na een korte presentatie in de klas, mochten de leerlingen mee naar buiten, waar speciaal voor deze gelegenheid een Oosterhof Holman vrachtwagen stond geparkeerd. Hier kregen ze vervolgens uitleg over de dode hoek van een vrachtwagen. Enkele leerlingen mochten ook even plaatsnemen in de vrachtwagen, waar bijzonder enthousiast op werd gereageerd. We verwachten de komende jaren dan ook een toename in het aantal inschrijvingen voor de chauffeursopleidingen in de omgeving Groningen!

Deel op Facebook Deel op LinkedIN