Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Nieuws

OHG als allround boomverzorger inzetbaar

Onlangs heeft onze collega Dirk Zwakenberg, die momenteel bij Combinatie Herepoort werkzaam is, de opleiding voor European Tree Technician (ETT) met succes afgerond. Dit betekent dat hij als boomadviseur allround inzetbaar is bij vraagstukken omtrent bomen. “Boomverzorging heeft de laatste jaren binnen de sector steeds meer aandacht en prioriteit gekregen”, vertelt Dirk. “Als ETT’er kan ik nu als adviseur worden ingezet in de volle breedte wat betreft boomverzorging: van beleid en beheer tot onderzoek en ontwerp. Dit zorgt ervoor dat we als Koninklijke Oosterhof Holman beter aan de vraag van de klant kunnen voldoen.”

Meerwaarde

In Nederland zijn nu ongeveer 200 gecertificeerde ETT’ers, waaronder Dirk. Dit biedt meerwaarde voor de klanten van Oosterhof Holman Groen. “We zijn nu nog breder inzetbaar als het om boomverzorging gaat”, licht Dirk toe. “Je bedenkt én onderbouwt bijvoorbeeld waar je welke bomen neerzet, begeleid uitvoeringsploegen en kunt in beleidsmatig opzicht ook een rol spelen. Onderzoek, begeleiding en advies door een ETT’er is namelijk steeds vaker een vereiste, ook bij Aanpak Ring Zuid.”

Advies en kennis

Oosterhof Holman Groen is al jaren BRL Groenkeur gecertificeerd (boomverzorging en groenvoorziening), en dit kunnen we nu aanvullen met advisering en inhoudelijke kennis op het gebied van boomverzorging, ook voordat een bestek is geschreven.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN