Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar MVO

Veiligheid maak je samen

Werken in de grond- weg en waterbouw brengt risico’s met zich mee. Alle bedrijfsonderdelen zijn VCA** of VCA-P gecertificeerd, maar dit is bij ons slechts een startpunt. Veiligheid gaat bij ons verder dan alleen het naleven van de regels. Het gaat om bewustzijn en gedrag: je verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s onder veilige omstandigheden werken.

Wij bieden onze medewerkers alle mogelijkheden om hun werk veilig en gezond uit te voeren. Op onze beurt verwachten we van onze medewerkers dat zij actief bijdragen aan het verhogen van de veiligheid op de werkplek. Met behulp van onze MAXI-veiligheidscampagne streven wij ernaar om samen veiligheidsrisico’s te signaleren en incidenten te voorkomen. Veiligheid maak je samen!

8 veiligheidsverwachtingen

Veiligheid is iets wat iedere medewerker aangaat en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn is een belangrijk speerpunt in ons beleid. Van al onze medewerkers verwachten wij dat ze een actieve bijdrage leveren aan het verhogen van de veiligheid. De verwachtingen hebben wij samengevat in de ‘8 verwachtingen’ die worden weergegeven in de onderstaande figuur.

De 8 Veiligheidsverwachtingen van Koninklijke Oosterhof Holman
Deel op Facebook Deel op LinkedIN